Välkommen du som vill ha inspiration till livsstilen

Att ständigt ha samma livsstil kan i förlängningen vara tråkigt. Faktum är att ingen kan ha exakt samma livsstil livet ut om man inte vill stanna i utvecklingen. Vi behöver studera, arbeta och kanske byta klädstil för att må bra och hitta ett vinnande koncept för den person vi vill vara. Huvudsaken är dock att man inte går för snabbt fram och framförallt att man inte gör det för att anpassa sig till gruppen. Att vara unik är något som troligen kommer vara bra framöver.

Vem riktar vi oss åt?

Vi riktar oss åt samtliga ålderskategorier även om vi tror att bloggen kan vara mer intressant för ungdomar och unga vuxna. Det är i början av livet som man får sina första vänner, sin första partner och kanske hittar ett intresse som följer en livet ut. Men vi menar att det är saker som man kan göra oavsett vilken ålder man befinner sig i.

Medier

Medier är något som vi alla följer på ett eller annat sätt. Vi tittar på tv, vi lyssnar på radio och vi läser tidningen. För att vi ska kunna göra det krävs att vi vet vilka som skapar innehållet, och det går vi systematiskt igenom i bloggen. Här får du lära dig mer om musik, film och TV.

Relationer och sport

Relationer är människan starkt beroende av för sin överlevnad. Med umgänge presterar vi bättre. Tänk vad sporten skulle vara tråkig om du inte hade några motståndare att tävla mot. Det är också en form av relation. Allt mänskligt möte handlar egentligen om relationer.

Mode & skönhet samt hästsport

Att vara uppsminkad på travbanan är kanske inte helt nödvändigt, men sammanslagningen av dessa ämnen beror på att det främst är flickor som intresserar sig för dessa ämnen.

Med allt det här sagt vill vi önska dig varmt välkomna till hemsidan och bloggen. Lycka till med att skapa den perfekta livsstilen just för dig!